Hoppa till innehåll

Om oss

Kalahari Skincare är ett phyto-ceutiskt produktsortiment utvecklat under år av dedikerad forskning av ett team av botaniska experter och kosmetiska forskare. De phyto-effektiva™, innovativa formuleringarna innehåller botaniska oljor av överlägsen kvalitet och exceptionella växtextrakt från Afrika och utanför.

Dessa naturliga ingredienser är sammansatta med vetenskapligt bevisade ingredienser som kommer från välkända, internationella laboratorier. Kalahari-produkter ger synliga resultat och behandlingslösningar för alla hudåkommor.

Namnbytet är en integrerad del av vår expansionsresa. Carina Franck, grundaren av det ursprungliga Kalahari Skin and Body-sortimentet, har drivit oss dit vi är idag.

Vi har utvecklats till Franck Global, ett omfattande nav för integrerade livsstilsprodukter. Under Franck Global Group-paraplyet hittar du K Pharmaceuticals, K Phyto-ceuticals, CF Ceuticals samt det älskade Kalahari Luxury Body & Spa-sortimentet. Dessa produktlinjer är utvecklade genom år av forskning av experter på hudvård, farmakologer och medicinsk personal, och vi kan nu erbjuda kompletta lösningar för olika hudåkommor och välbefinnandebehov.

Vi är glada över denna förvandling och vårt fortsatta engagemang för att leverera integrerade hud-, kroppsvård och kosttillskott.