Hoppa till innehåll

Mogen hud

Biologiskt börjar huden åldras från 25 års ålder. Vanligast är att mogen hud visar tecken på ökad torrhet, framträdande rynkor och slapphet på grund av förlorat elastin och kollagen. Mogen hud ser även tunnare och matt ut, med en ojämn hudton.


ATT FÖRSTÅ MOGEN HUD:

När vi åldras saktar vår huds talgproduktion ner, cellernas metabolism är långsammare och det aktiva antalet fibroblaster minskar inklusive syntesen av kollagen. Miljöfaktorer som solexponering (inklusive extrema varma och kalla temperaturer), hormonella förändringar, medicinering, kroniska sjukdomar, tobak, alkohol, stress och trötthet eller bristen på sömn har en enorm inverkan på mogen hud.

RIKTADE LÖSNINGAR:

Våra produkter och professionella behandlingar har utvecklats speciellt för att erbjuda en bra lösning för en mogen hud. Våra formulas innehåller en kombination av överlägsna antioxidanter som bromsar aktiviteten hos fria radikaler, förbättrar dermal densitet, stramar upp, ökar hudens återfuktningsnivåer och lindrar ett torrt, matt utseende. Mogen hud kommer att dra nytta av våra rika botaniska formuleringar, vilket gör att den känns mjuk med spänst och fin lyster.

Rekommenderade produkter till en mogen hud